Emilies appelsinkjeks

Hei alle sammen! I dag har jeg bakt appelsinkjeks med sjokoladebiter i. S enkelt og godt!  Du trenger:125 gram sukker90 gram sukker90 gram brunt sukker1 egg150 gram hvetemel1/2 ts hornsalt1/2 ts vaniljesukker100 gram mrk sjokolsde50 gram mandelmasseskallet fra en revet appelsinSlik ...

Fairy cakes (cupcakes)

I dag har jeg lagd fairy cakes (eller cupcakes om du vil). Endelig hadde jeg en helg hvor jeg hadde tid til bake igjen. Jeg har lagd mat, lagd enda litt mer mat og enda mer mat! Mange tror kanskje at jeg blir sliten av bake s mye, men for meg er baking = avslapping. Jeg koser meg nr jeg b...

Kremglasur til fairy cakes (cupcakes)

Mange foretrekker kremglasur til kakene sine, og det gjr jeg ogs. Denne er kjempe god! 200 gram smr 600 gram melis 4 ts vaniljesukker 5 ss melk Visp smret og melis sammen i en miksmaster. Tilsett s vaniljesukker og melk og visp alt til en jevn og luftig masse. TIPS! Hvis ...

Glasur til fairy cakes (cupcakes)

Hei alle sammen! Her kommer en super oppskrift p glasur til fairy cakes. Denne er mye brukt i USA. Glasuren: 2 eggehviter 170 g sukker 1 dl lys sirup 2 ss vann 1/4 ts kremortartari (kjpes p apoteket, stabiliserer egget under koking, steking osv.) 1 ts vaniljeessens nsket kondito...

Sukkerpasta (fondant)

Du trenger: 3 plater gelatin 4 ss kokvarmt vann 2 ts sitronsaft 60 g flytende hvit eller lys sirup 650 g melis Tilberedning: Bltlegg gelatinen i kaldt vann, i ca. 6 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 4 ss kokvarmt vann. Rr til gelatinen er smeltet. Rr s inn sitronsaft og glukose...

Momo sine boller

Det er fastelaven. Vren har begynt se seg rundt Oslofjorden. Det har vrt sol i hele dag. Det har vrt en fantastisk dag! Jeg har spist boller, hrt p musikk, vd til prver, vrt ute i solen og har gjort ingenting. Det er nemlig dette jeg liker ved sndager, flelsen av gjre ingenting. Le...

Kaken til Julianne

Her er det lenge siden jeg har skrevet! Tidligere denne uken hadde Julianne bursdag, og fordi s mange ville ha oppskriften legger jeg ut et bilde av kaken og linken til oppskriften. Selv er jeg veldig glad i gulrotkake, mest fordi det er sunnere, enkelt og godt! Hper dere fr en strlende snd...
kreativesmaker

kreativesmaker

22, Oslo

Kreativesmaker startet hsten 2009 og har siden den gang publisert ca 150 innlegg! Dette er en matblogg skapt til deg fra meg. Er det noe du vil jeg skal lage? Har du tips til bloggen? Legg igjen en kommentar :) Hilsen Kreativesmaker v/ Emilie H. Braathen.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits