Sukkerpasta (fondant)

Du trenger: 3 plater gelatin 4 ss kokvarmt vann 2 ts sitronsaft 60 g flytende hvit eller lys sirup 650 g melis Tilberedning: Bløtlegg gelatinen i kaldt vann, i ca. 6 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 4 ss kokvarmt vann. Rør til gelatinen er smeltet. Rør så inn sitronsaft og glukose...

Sommerfugl i marsipan

Kreativesmaker elsker sommerfugler og gleder seg til sommeren!Du trenger:25 gram marsipanblå konditorfarge1 rute sjokolade Slik lager du sommerfuglene:1. Farg marsipanen slik at blåtonen blir ca turkis.2. Kjevl ut marsipanen og bruk en kniv til å skjære ut sommerfuglen.3. Dekorer med sjokola...

Påskekanin (kakedekorasjon)

Hva gjør man når man kjeder seg?Lager en påskekanin vel!Du trenger: ca 50 gram marsipanlyserød/rosa konditorfarge1 rosa hjerte til dekor1 pinnelitt melis1 rute sjokolade, smeltes Slik lager du en påskekanin!Trinn 1:Form 25 gram marsipan slik:Trinn 2:Form 10 gram marsipan til to ører. Ør...
kreativesmaker

kreativesmaker

22, Oslo

Kreativesmaker startet høsten 2009 og har siden den gang publisert ca 150 innlegg! Dette er en matblogg skapt til deg fra meg. Er det noe du vil jeg skal lage? Har du tips til bloggen? Legg igjen en kommentar :) Hilsen Kreativesmaker v/ Emilie H. Braathen.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits