17. mai cupcakes

Vi sluttet tidlig p skolen i dag (noe som var utrolig deilig) og derfor fikk jeg god tid til lage cupcakes! Selv om jeg er russ og det sikkert er veldig f andre russ som kunne tenke seg st foran kjkkenbenken i russetiden kan jeg ikke noe for det! Jeg har alltid vrt glad i lage mat og h...

Hummingbird Chocolate Cupcakes

I dag har jeg bakt Hummingbird Chocolate Cupcakes. Selve cupcakesene smaker nydelig og jeg kan med sikkerhet fortelle dere at dette er de beste sjokoladecupcakesene jeg har smakt, derfor fr cupcakesene en 6'er. Sjokoladetoppingen ble ikke like god, derfor fr den en 4'er. Men ikke fortvil: Jeg h...

Red Velvet Cupcakes

I dag bakte jeg Red Velvet Cupcakes. Oppskriften er hentet fra det verdensbermte bakeriet The Hummingbird Bakery i USA. Til tross for at jeg synes oppskriften var litt irriterende nr det gjaldt antall gram p ingredienser osv. ble resultatet fantastisk! Disse smeltet i munnen min da de var nyst...

Vaniljecupcakes

I dag har jeg bakt vaniljecupcakes! Jeg kan faktisk ikke komme p en dag som er bedre bake p enn p en sndag, kan du? Det er konstant mye gjre p skolen og jeg fr ofte ikke s mye tid til bake som jeg skulle nske. I dag hadde jeg faktisk tid! Er du lei av cupcakes som alltid blir t...

Cupcakes med et hint av bringebr!

I dag har jeg testet ut cupcakes med et hint av bringebr og jeg kan avslre at det smaker fantastisk! Denne gangen serverer jeg cupcaksene i min favoritt tekopp. Det hrtes vel litt rart ut? Ta det helt med ro, de er bare pynt i koppen! Cupcakes er et lite kunstverk i seg selv, hver lille munnf...

Cupcakes med et hint av sitron!

Jeg har alltid tenkt at med cupcakes er det slik at enten liker du det eller s liker du det ikke. Etter uttalige oppskrifter endte jeg opp med denne. Cupcaksene smelter nesten i munnen, jeg tuller ikke! Kanskje er det sitronen som gjr disse fantastiske eller den megadigge toppingen? Ikke vet je...

Fairy cakes (cupcakes)

I dag har jeg lagd fairy cakes (eller cupcakes om du vil). Endelig hadde jeg en helg hvor jeg hadde tid til bake igjen. Jeg har lagd mat, lagd enda litt mer mat og enda mer mat! Mange tror kanskje at jeg blir sliten av bake s mye, men for meg er baking = avslapping. Jeg koser meg nr jeg b...

Kremglasur til fairy cakes (cupcakes)

Mange foretrekker kremglasur til kakene sine, og det gjr jeg ogs. Denne er kjempe god! 200 gram smr 600 gram melis 4 ts vaniljesukker 5 ss melk Visp smret og melis sammen i en miksmaster. Tilsett s vaniljesukker og melk og visp alt til en jevn og luftig masse. TIPS! Hvis ...

Glasur til fairy cakes (cupcakes)

Hei alle sammen! Her kommer en super oppskrift p glasur til fairy cakes. Denne er mye brukt i USA. Glasuren: 2 eggehviter 170 g sukker 1 dl lys sirup 2 ss vann 1/4 ts kremortartari (kjpes p apoteket, stabiliserer egget under koking, steking osv.) 1 ts vaniljeessens nsket kondito...

Pskecupcakes

Til cupcakene:150 gram smr, romtemperert150 gram sukker3 egg, vispet sammen1/2 ts vaniljeessens150 gram fint mel1 ts bakepulver40 gram bakekakaoSlik gjr du!1. Forvarm ovenen til 180 grader. Sett frem 20 muffinsformer. 2. Pisk smr og sukker sammen. Ha s i eggene. Tilsett mel, bakepulver, vanil...

Oreo cupcakes!

For den Oreoglade! Elsker du Oreokjeks? Ja, da vet du hva du skal lage denne helgen. Oreo cucakes!Til cupcakesene: 225 gram usaltet smr225 gram sukker4 egg225 gram hvetemel2 1/2 ts bakepulver1 ts vaniljeessens10 knuste sjokoladekjeks med kremfyll Til glasur: 375 gram melis225 gram...

Valentines cupcakes for you...

Ja, det er muligvis klisj, men jeg liker Valentines dag! En dag fylt med muligheter til vise at du er glad i dine nrmeste. For meg er det kjrligheten til maten spesielt viktig. Snn som sjokolade, kaker og kaffe. Og selvflgelig hjerter. Grunnen til at jeg legger ut oppskriften dagen fr Valen...
kreativesmaker

kreativesmaker

22, Oslo

Kreativesmaker startet hsten 2009 og har siden den gang publisert ca 150 innlegg! Dette er en matblogg skapt til deg fra meg. Er det noe du vil jeg skal lage? Har du tips til bloggen? Legg igjen en kommentar :) Hilsen Kreativesmaker v/ Emilie H. Braathen.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits