17. mai cupcakes


Vi sluttet tidlig p skolen i dag (noe som var utrolig deilig) og derfor fikk jeg god tid til lage cupcakes! Selv om jeg er russ og det sikkert er veldig f andre russ som kunne tenke seg st foran kjkkenbenken i russetiden kan jeg ikke noe for det! Jeg har alltid vrt glad i lage mat og har sttt foran kjkkenbenken helt fra jeg var to r! Kan du tro det? Det kan nesten ikke jeg heller. Den gangen lagde jeg riktig nok bare salater og ferdighetene mine har blitt langt bedre p kjkkenet. Men uansett, det var et lite sidespor: Jeg lager alltid mat med god samvittighet! Det synes jeg du ogs skal gjre! Dette er mine 17. mai cupcakes og om du ikke fr lagd de dette ret, s er det bare spare oppskriften til neste 17.mai :) Enjoy!


Tidsforbruk: 20-40 min

Vanskelighetsgrad: Lett/Middels

Antall: Store: 10 Sm: 30

Ingredienser:

150 gram smr

250 gram sukker

6 egg

250 gram mel

2 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

dl kulturmelk (kefir eller skummet kulturmelk)

2 ts sitronskall, revet

100 gram fryste eller ferske br (f.eks. jordbr, bringebr eller blbr)



Slik gjr du:

Sett ovnen p 200C.

Visp smr og sukker hvitt, dette tar ca to minutter.

Bland s et og et egg av gangen inn i rren, visp godt mellom hver gang.

Sikt melet og ha i vaniljesukker og bakepulver.

Bland inn kulturmelken.

Riv sitronskallet. Vend sitronskallet og brene inn i rren.

Bruk en stor spiseskje nr du skal ha deigen i formen. Trikset er fylle formene ca 70 %, slik at de hever!

Muffinsene skal vre gyldne, s her gjelder det flge godt med.

Store muffins trenger ca 30 min i ovnen.

Sm trenger ca 10-12 min.


Ostekrem til cupcakes:

600 gram siktet melis

100 gram romtemperert, usaltet smr

250 gram kald kremost

Visp melis og smret i en kjkkenmaskin og bland godt.
Ha i kremosten og kjr til en jevn masse.
Kjr p middels hastighet i fem minutter, til blandingen er lett og luftig.

Pfr ostekremen med en skje p cupcaksene.

P Pynt:

1 pk blbr & 1 kurv jordbr.

Dekorer cupcaksene med br etter nsket mengde :)

P








Ha en herlig 17. mai alle sammen! Klem fra Kreativesmaker.



Stikkord:

19 kommentarer

Rikke

16.05.2012 kl.21:23

Nam! Drit fin blogg! Se p min? :D

cathrine

16.05.2012 kl.21:23

h! de s kjempe gode ut!

Sine

16.05.2012 kl.21:24

De s superduper gode ut!

Maria Reiersl

16.05.2012 kl.21:24

S fine de var pyntet! De s veldig gode ut :)

Charlotte

16.05.2012 kl.21:24

Nam, det s godt ut! Takk for inspirasjonen :)

Madel

16.05.2012 kl.21:25

Den var utrolig kul! :)

Oda

16.05.2012 kl.21:29

Naaaaamm !! <3 s utrolige deilige ut !! <3

knall fin blogg !

kommentere tilbake ??

Miss K

16.05.2012 kl.21:30

Yummie. ^^

buutterflies

16.05.2012 kl.21:30

S utrolig fine de ble!:D

MKLA - ALT INNEN MOTE

16.05.2012 kl.21:33

s ste :) s gode ut !

Oline

16.05.2012 kl.21:34

Wow.

Eva Cubillo

16.05.2012 kl.21:40

De er utrolig ste! Hadde jeg ikke vrt p jobb bde i dag og i morgen s hadde jeg forskt lage slike muffins! De ser s bra ut! =)

Victoria Wislff

16.05.2012 kl.21:40

Det s skikkelig godt ut, dessverre er jeg allergisk mot egg :)

Karama97

16.05.2012 kl.21:46

hh, s kjempe gode ut! ^^

SILJE

16.05.2012 kl.21:52

Fyy sren, de s gode ut alts :-D

Ha en knall 17.mai feiring. Kos deg masse!

henriette

16.05.2012 kl.21:58

de s kjempegode ut! (:

mortensenida

16.05.2012 kl.22:04

s fineee, og de s gode ut :- D

The face

16.05.2012 kl.22:31

Virkelig lekre! :)

kreativesmaker

18.05.2012 kl.10:56

Tusen takk alle sammen! Hper dere hadde en fantastisk 17. mai & kos dere i dag :D

Skriv en ny kommentar

kreativesmaker

kreativesmaker

22, Oslo

Kreativesmaker startet hsten 2009 og har siden den gang publisert ca 150 innlegg! Dette er en matblogg skapt til deg fra meg. Er det noe du vil jeg skal lage? Har du tips til bloggen? Legg igjen en kommentar :) Hilsen Kreativesmaker v/ Emilie H. Braathen.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits