Sukkerpasta (fondant)




Du trenger:

3 plater gelatin
4 ss kokvarmt vann
2 ts sitronsaft
60 g flytende hvit eller lys sirup
650 g melis

Tilberedning:

Bltlegg gelatinen i kaldt vann, i ca. 6 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 4 ss kokvarmt vann. Rr til gelatinen er smeltet. Rr s inn sitronsaft og glukose eller sirup. Elt inn melis, til massen er smidig og lett forme.

Lag flotte figurer med sukkerpastaen, slik som jeg har gjort her:











Klem fra Emilie :)

2 kommentarer

Linn

27.03.2011 kl.23:18

Godt tips! :) Glasur-oppskriftene dine ogs! M prves :)

kreativesmaker

27.03.2011 kl.23:19

Linn: Takk! Hper du fr en fin kveld :D

Skriv en ny kommentar

kreativesmaker

kreativesmaker

22, Oslo

Kreativesmaker startet hsten 2009 og har siden den gang publisert ca 150 innlegg! Dette er en matblogg skapt til deg fra meg. Er det noe du vil jeg skal lage? Har du tips til bloggen? Legg igjen en kommentar :) Hilsen Kreativesmaker v/ Emilie H. Braathen.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits